altNa dat ze naar de eeuwige jachtvelden vertrokken zijn, worden de sterren als maar rijker. Sinds oktober vorig jaar hebben Michael Jackson (170 miljoen), Elvis Presley (55 miljoen) en Marilyn Monroe (27 miljoen) verdiend. Liz Taylor, wie afgelopen maart overleed, deed het ook niet slecht, zij staat op de vijfde plaats in de door het Amerikaanse zakenblad Forbes gepubliceerde artikel met de somma van 12 miljoen dollar.

Op de vierde plaats van deze top 5 staat John Lennon samen met de auteur van ‘Peanuts’ Charles Schultz. Deze verdiensten zijn vaak het resultaat van de auteursrechten waardoor de sterren nog steeds geld binnen krijgen. De inkomsten van Liz Taylor komen door de verkoop van haar parfum ‘White Diamonds’. Vorig jaar mocht Jackson de lijst ook al aanvoeren, Elvis als tweede en Tolkien op de derde plek (Lord of the Rings-schrijver).

Deel: