Shary-An, die vorige week haar debuutalbum ‘Love me for who I am’ uitbracht, heeft een platendeal te pakken in Polen. Het label ‘My Music Group’ ontdekte de 19-jarige zangeres via You Tube en zocht contact met haar label Cloud 9 Music in Nederland. Inmiddels zijn de contracten getekend en verschijnt eind oktober ‘Mr Know it All’ in Polen op single.

Shary-An is onwijs enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen en voelt zich vereerd en ook dankbaar over alles wat er momenteel rondom haar persoontje gebeurd.” Ik vind het helemaal te gek! Ik hoopte al dat er mensen in het buitenland mijn nummers zouden gaan luisteren via You Tube. En dan blijkt het ook nog eens echt te gebeuren, hoe gaaf is dat! Ik ben onwijs trots en dit is een begin”, aldus Shary-An. “Ik hoop natuurlijk dat nu meerdere landen mijn muziek oppikken. Ik heb niet echt een willekeurig land in mijn hoofd, maar Amerika is toch wel het streven van iedere artiest. Maar de focus ligt natuurlijk op Nederland en daar komt Polen nu bij.”

Ook in Nederland gaat het voorspoedig met de carrière van de ex Voice of Holland-zangeres. Na het succes van de singles ‘Six Feet Under’ en ‘Mr Know it All’ in Nederland, bracht ze begin september haar derde single ‘Try my love again’ uit van haar debuut cd. Het nummer is inmiddels veelvuldig te horen op radio en tv en staat al hoog in de diverse hitlijsten.

Deel: