altSociale media als Facebook, Twitter, Hyves, wie zit er tegenwoordig niet op. Ook artiesten hebben allemaal deze manier gevonden om te communiceren met hun fans, zo ook Rolling Stones frontman Mick Jagger. Onlangs bekende hij dat hij veel te vaak en te lang op Facebook zit en te weinig tijd spendeert aan muziek. Tijdens een interview vertelde Sir Mick dat hij meer achter de PC zit dan dat hij gitaar speelt.

“Als je niet oppast dan neemt het beeldscherm je leven over. Natuurlijk is het makkelijk om op deze manier met mensen in contact te blijven, sommige waarmee ik eigenlijk niets te maken wil hebben zitten helaas ook op Facebook”, vervolgt Jagger.”Je kan er veel tijd aan spenderen terwijl je eigenlijk iets anders had moeten doen”. Verder onthullde de zanger dat ondanks dat hij een Twitter account heeft, hij de pagina niet zelf bijhoudt. Over geruchten een ophanden zijnde wereldtournee in 2012 vanwege hun jubileum vervolgd hij dat dit nog niet in de planning zit. Jagger is heel druk bezig met het promoten van ‘SuperHeavy, zijn nieuwste project samen met Eurythmics’ Dave Stewart, Joss Stone, Damian Marley en A.R. Rahman.

{slide=SuperHeavy – Miracle Worker}http://www.youtube.com/watch?v=MTF7T1Nw5OU{/slide}
Deel: