altEcho And The Bunnymen’s Ian McCulloch bied zijn verontschuldigingen aan voor het wegrennen van het podium tijdens een optreden in Glasgow afgelopen woensdag. De zanger klaagde over het feit dat het publiek volgens hem tijdens het nummer ‘The Killing Moon’ niet met het ritme meeklapten en bedreigde vervolgens de uitslovers in het publiek. Vervolgens stormde hij het podium af om daarna te applaudiseren voor het publiek.

McCulloch verklaarde later tijdens een interview voor een Brits blad dat er achter het podium iets aan de hand was wat daar had moeten blijven, maar er niet bleef. Vanwege persoonlijke zaken was hij erg van streek, over welke zaken wilde hij niet op ingaan. Wat er aan de hand was zorgde ervoor dat hij over zijn toeren raakte. Helaas kwam het er op het podium uit en het enige wat hij kon doen was zijn verontschuldigingen aanbieden. “Ik voel me verschrikkelijk om op deze manier onze Schotse fans teleur te stellen, ik heb er heel veel spijt van en wil sorry zeggen tegen iedereen die we ontgoocheld hebben”, aldus Ian.

“Hopelijk kunnen we het goedmaken en we zijn nu aan het bekijken hoe we dat gaan doen”, vervolgde hij. John McLaughlin, producer van hun nieuwste album ‘The Fountain’ licht een en ander toe. “Ian zat in een persoonlijke crisis. Hij is een van de beste zangers waar ik ooit mee gewerkt heb en is een absoluut genie. Hij is gek op Glasgow en weet dat hij over de schreef is gegaan. Ian zit nu helemaal stuk en kan er nog niet over praten, maar als hij zich beter voelt zal hij het zeker doen”.

Deel: