De Nederlandse rockband Destine heeft haar eerste Japanse tour bekend gemaakt. In het kader van de ‘Beyond the Blue’ tour zal de band de drie afsluitende shows van deze tour spelen met bands als Mayday Parade en Anarbor:

1 juli – Milkyway, Tokyo
2 juli – High, Tokyo
3 juli – Cyclone, Tokyo

Destine’s track ‘In Your Arms’ werd dit najaar opgenomen in de game ‘Pro Evolution Soccer 2011’, waarmee de band haar internationale bekendheid sterk vergrootte. Vanuit Japan, waar deze game wordt uitgebracht onder de naam ‘World Soccer: Winning Eleven 2011’, bestaat al langer interesse in de band en verscheen er ook al een track op een verzamelalbum. Daarnaast spelen de gitaristen en de bassist op custom made gitaren van het Japanse merk Fujigen.

Na de shows in Tokyo vliegt de band rechtstreeks door naar Praag, waar gespeeld zal worden op het grootste Tsjechische rock festival ‘Rock for People’ met bands als Paramore, My Chemical Romance en Sum 41. Tevens zal de band binnenkort meer nieuws naar buiten brengen over de nieuwe single ‘Stay’ en een select aantal festivalshows. Ook zullen er voor het najaar nieuwe tourdata bekend worden gemaakt, zowel in Nederland als Europa.

Foto (c) Stephen Hotsma/Maxazine.nl

Deel: