‘Brabant Toppers’ is een nieuw muziekprogramma dat vanaf 22 mei iedere zondag te zien is bij Brabant10. Artiesten die in Brabant wonen of geboren zijn zullen te zien en te horen zijn in Brabant Toppers. Zangers en zangeressen van toen, nu en morgen. ‘Brabant Toppers’ wordt gepresenteerd door Ivo Franklin, die samen met Tom van der Borst het muziekprogramma ook bedacht. Corry Konings was zo enthousiast over ‘Brabant Toppers’ dat zij spontaan aan bood de leader in te zingen.

‘Brabant Toppers’ is een 10 minuten durend muziekfeest dat een intiem en huiselijk karakter kent. Het programma wordt opgenomen op een super gezellige locatie, Café “De Twee Gebroeders” in Etten-Leur. Het programma is alleen toegankelijk voor familie en vrienden die door de artiesten zelf worden mee genomen. De artiesten maken zelf ook deel uit van het publiek. Ook zijn er plannen, afhankelijk van het succes van Brabant Toppers, om vanaf het volgende seizoen een mega Brabants event te organiseren in de vorm van “Brabant Toppers Live”, wat telkens aan het einde van het tv seizoen zouden moeten plaatsvinden in b.v. een Brabants voetbal stadion of grote hal.

Tijdens de opnamens van ‘Brabant Toppers’, die op 22 mei worden uitgezonden, waren er verschillende Brabantse artiesten van nu en uit het verleden die bekend zijn van tv van vroeger en nu. Daarom heet het nieuwe programma ook ‘Brabant Toppers’. Op de dag was er veel Brabantse gezeligheid, die mede kwam omdat de lokatie waar de opnames plaats vonden een mooi cafe was, waar de artiesten en publiek met elkaar aan de bar kon zitten. Opnamens waren er dit keer van o.a. Vinzzent, Albert West, Charlenne, John de Bever, de Deurzakkers en Djumbo. Een opname waar de gezelligheid in ieder geval van af zou moeten spatten!


Foto’s (c) 2011 Freddie de Roeck

Was jij er ook bij? Vertel hier jouw verhaal!

Deel: