Deze week is bekend geworden dat het nieuwe album van Beyoncé ‘4’ gaat heten. Waarom het album ‘4’ heet legt Beyoncé uit in het Amerikaanse Billboard Magazine: “We all have special numbers in our lives, and 4 is that for me. It’s the day I was born. My mother’s birthday, and a lot of my friends’ birthdays, are on the fourth; April 4 is my wedding date” aldus Beyoncé. Het nieuwe album is ook heel toepasselijk ook Beyonce’s vierde solo album. De eerste single van het album is ‘Run The World (Girls)’ en is hier te beluisteren.

{slide=Beyoncé – Run the world}http://www.youtube.com/watch?v=q9TgJeS81KQ{/slide}

Gisteren lanceerde de Amerikaanse superster een nieuwe teaser van de nu al veel besproken videoclip. Deze teaser laat wederom zien dat de video niets anders dan een spectaculaire videoclip zal worden. Bekijk de gloednieuwe teaser hier: http://www.beyonceonline.com/us/runtheworld. De videoclip, die in LA is opgenomen, is geregisseerd door Francis Lawrence die eerder o.a. de film ‘I Am Legend’ heeft geregisseerd. Naast een aantal films heeft Lawrence ook een flink aantal muziekvideo’s geregisseerd, zo ook voor o.a. Lady Gaga, Britney Spears, The Black Eyed Peas en Justin Timberlake.

Vorige week maakte Beyoncé bekend deze zomer weer naar Europa te komen voor een aantal live shows. Zo zal zij optredens geven in Frankrijk (Nice, Lille en Amneville), Schotland (T in the Park) en Ierland (Oxegen Festival). Beyonce’s live shows staan er bekend om ijzersterk te zijn. Niet alleen haar live zang is indrukwekkend, maar ook de visuals, choreografie en alle hits die voorbij komen, dragen er aan bij elke show onvergetelijk te maken.

Deel: