The Voice of Holland wordt steeds lachwekkender. Nadat iedereen het er al over eens is dat Jennifer Ewbank puur door haar broer nog in de talentenshow zit, is nu schandaal nummer zoveel naar buiten gekomen. Kandidaat Johnny Rosenberg gaf voor het programma deze vrijdag begon al aan dat hij al te horen had gekregen dat hij er uit zou gaan.

Johnny had eerder deze week woorden gehad met een van de grote bazen van The Voice of Holland, waarna hem blijkbaar te kennen was gegeven dat hij zijn koffers al kon gaan pakken. Johnny zelf gaf al aan dat hij ruzie had gehad met iemand van de hoge staff van het programma, en dat er reeds voor hem was besloten. Door de onthulling van binnenuit lijkt het vrijwel onmogelijk om het programma nog verder serieus te nemen, en zal het programma in tegenstelling tot Idols, X-Factor en Popstars, na dit eerste seizoen geen kans hebben op een vervolg.

Discussieer mee over de fraude bij TVOH

Deel: