Ook Kane’s tweede aangekondigde ‘Singles Only’ concert op vrijdag 22 april 2011 is deze week in enkele dagen uitverkocht. De band heeft daarom besloten een derde show te geven op 21 april 2011. Deze datum was oorspronkelijk bedoeld als opbouwdag, maar is nu door de overweldigende vraag naar tickets omgezet in een derde show. Meer data zijn niet mogelijk: het zal definitief bij drie shows blijven.

“De eerste show uitverkocht in een dag, de tweede in nog geen week en dan nu dus de aankondiging van een derde gig in Ahoy Rotterdam! Geloof me, dat hadden we totaal niet zien aankomen. Geweldig! Blij dat er zo fantastisch op ‘Singles Only’ gereageerd wordt. Drie dagen spelen we alle singles die we hebben in de volgorde van release: Van ‘Where do I go now?’ naar ‘High Places’ in 2,5 uur! Drie keer is scheepsrecht zeggen ze in Rotterdam en ze hebben gelijk: Wij zijn er helemaal klaar voor!”, aldus zanger Dinand Woesthoff

Tijdens de inmiddels drie bijzondere ‘Singles Only’ concerten in Ahoy zal Kane alle 24 singles spelen die de band tot nu toe heeft uitgebracht. De show zal worden geopend door de winnaar van het immens populaire tv-programma The Voice of Holland, DJ Ronald Molendijk verzorgt de afterparty. In het voorjaar van 2011 verschijnt het verzamelalbum Singles Only, met daarop alle 24 uitgebrachte singles van de band.

2010 was een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de Haagse band: een uitverkochte No Surrender club- en theatertour, een uitverkocht concert op het Java-eiland, een Edison voor Beste Song 2010 voor ‘No Surrender’, twee 3FM awards, een Rembrandt en een TMF Award voor Beste Live Act. Momenteel staat de nieuwste single ‘High Places’ met Ilse DeLange hoog in de hitlijsten.

Deel: