Afgelopen donderdag verscheen de eerste single en video van DJ Tony Star, ‘Two stars’. Doordat de video op Youtube als aanstootgevend werd gezien, er zitten veel schaargeklede dames in en er komen suggestieve beelden in voor, zit er momenteel een leeftijdsrestrictie aan de videoclip op Youtube.

De platenmaatschappij Cloud 9 begrijpt het standpunt van youtube en heeft hierdoor besloten een gekuiste versie van de video te maken. In de gecensureerde versie worden de aanstootgevende beelden niet met zwarte balken, maar met sterretjes bedekt. De video is vanaf vandaag te zien op Youtube.

Mental Theo produceerde de single ‘Two Stars’ samen met DJ Tony Star Haagse Tony verwerft zijn eerste bekendheid als DJ in de Skihut, de grootste après-ski zaak van Nederland. Daarnaast is hij een van de meest populaire barmannen in de Crazy Piano’s aan de boulevard van Scheveningen. Door zijn opvallende en vrolijke verschijning wordt Tony Wyczynski (door de twee getatoeëerde sterren op de borst) al gauw omgedoopt tot Tony ‘Sterretje’.

Dat hij een goede DJ is, dat bewees Tony Star al op de feesten in Chersonissos waar hij op een uitzinnig Starbeach de sterren van de hemel draaide. Logisch gevolg is dat Tony Star nu geboekt is voor alle grote Kreta-reünies die dit najaar gehouden worden.

{slide=DJ Tony Star – Two Stars (gecensureerde versie)}http://www.youtube.com/watch?v=e_owUnI3hM8{/slide}

Deel: