Roel neemt je mee, mee in zijn eigen wereld. De 32 jarige zanger uit Delft, vertelt in zijn optreden over zijn muzikale geschiedenis, over de wijze dat vooral Bassie en Adriaan een grote rol hebben gespeeld in zijn huidige carrière. Samen met regisseur Bavo Galema heeft VanVelzen er een echte cabareteske show van gemaakt, afwisselend met de vertrouwde sound van VanVelzen.

Ik merkte wel dat een tiental mensen de vertaalslag naar het theater slecht kon maken, en werd namelijk te pas, en te onpas foto’s gemaakt (met flitser). Roel irriteerde zich daar zichtbaar aan, en pakte dit geniaal op door een foto momentje in te lassen. 10 sec waarin iedereen een foto kon maken. VanVelzen heeft ook een erg goede band bestaande uit Xander Hubrecht (Gitaar&Zang), Simon Gitsels (Toetsen&Zang), Jimmy Nieuwenhuizen (Drums) en Ralf Pouw (Bass) overigens wist ik niet dat er mensen zijn zoals Xander die zo hoog kunnen zingen als de BeeGees.

Van Velzen is een meester in interactie met het publiek, ook al zijn sommige items van te voren uitgedacht. De beleving is anders. Zoals ongebruikelijk ga ik niet teveel in op de inhoud van de show, dit zou teveel verklappen. Maar het is echt de moeite waard om mee te maken! Ook nieuw Nederlands talent is op deze avond van harte welkom. Als wij cijfers zouden geven voor optredens, dan zou deze een dikke 9,5 mogen verwachten.

Kijk hier voor de actuele speellijst. De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij!


Foto’s (c) 2010 Danny van den Berg

Was jij er ook bij? Vertel hier jouw verhaal!

Deel: