Begin oktober vertrekt zangeres Jolanda Zoomer naar Afghanistan om op uitnodiging van het Ministerie van Defensie op te treden voor de Nederlandse militairen in Tarin Kowt (Uruzgan, Kamp Holland) en Kandahar. Jolanda zal vergezeld worden door collega artiesten Ronnie van Bemmel en Judith Peters. Tevens zal in diezelfde periode de nieuwe single van Jolanda Zoomer verschijnen, getiteld “Weer In De Wolken”.

Met haar vorige single “Ik Wil Zo Graag Altijd (Met Jou Samen Zijn)” sloeg Jolanda Zoomer een nieuwe weg in. Dit bleek een succesvolle stap en leverde haar meteen een flinke hit op. Deze koers wordt voortgezet met de geweldige nieuwe single “Weer In De Wolken”. De productie was wederom in handen van topproducer Hans Aalbers (bekend van o.a. Gerard Joling, René Froger, Frans Duijts, André Hazes e.v.a.). In 2004 kreeg Jolanda Zoomer landelijke bekendheid dankzij het TROS TV programma “Een Ster In 40 Dagen”. Uiteraard zal Jolanda haar nieuwe single “Weer In De Wolken” ten gehore brengen tijdens haar optredens in Afghanistan

Deel: