Niet alleen [[Michael Jackson]] zat bij zijn overlijden aan de grond, ook broer [[Jermaine Jackson]] heeft het moeilijk de eindjes aan elkaar te knopen. Één van de oorspronkelijke [[Jackson 5]] heeft bij de rechter in Los Angeles verklaard niet meer rond te kunnen komen na aftrek van de alimentatie die de zanger moet betalen aan zijn ex-vrouw en kinderen. Jackson moet maandelijks 3000 dollar betalen aan ex-vrouw Alejandra Genevieve Oaziazia en zoons Jaafar en Jermajesty, terwijl zijn zoons volgens Jackson bij diens moeder [[Katherine Jackson]] wonen.

Jackson wil daarom het bedrag aan alimentatie terug laten brengen tot 21 dollar in plaats van de 3000 dollar die hij nu betaald. Jackson, wiens echte naam Mohammed Abdul-Aziz is (sinds zijn bekering tot de Islam), verdiende twee jaar geleden nog 450.000 dollar aan zijn deelname aan het Britse Celebrity [[Big Brother]], maar verdiende sindsdien geen cent meer. Naar eigen zeggen moet de zanger, wiens grootste hit ‘When the rain begins to fall’ samen met [[Pia Zadora]] was, tegenwoordig rondkomen van 1100 dollar per maand; stukken minder dan zijn ex-vrouw nu verdient.

Deel: