In de cd speler zit een de cd [[Welcome to the Future]] 2010 – Mixed by Boris Werner, buiten regent het volop. Het lijkt bizar maar het gelijknamige festival Welcome to the Future (WTTF) viel dit jaar ook in de regen. Echter mocht dat de pret voor de ‘Die Hard’ menigte niet drukken. De cd is een mixcompilatie gemaakt door [[Boris Werner]]. Voor de festivalgangers die eerder weg zijn gegaan biedt deze mix-cd een erg goede aanvulling op wat zij gemist hebben. Misschien ook voor jou. Lees snel verder en misschien win jij één van de Cd’s.

Welcome to the Future (WTTF) is een concept dat voort borduurt op de gelijknamige feesten in die Amsterdamse Studio 80 werden georganiseerd. Het festival is sinds drie jaar een jaarlijks terugkerend fenomeen. De festival organisatie heeft in 2008 ook al een mix-cd uitgebracht. Voor de 4e editie van het festival hebben ze dit weer gedaan.

Dit keer heeft Boris Werner de mix op zich genomen. Boris Werner wordt gezien als één van de aanstormende DJ’s uit het Amsterdamse techno scene en ambassadeur van de nieuwe house/techno sound in het Amsterdamse clubcircuit. Het lijkt erop dat de organisatie in de lijn met het festival heeft gedacht. Aangezien Boris Werner toekomstige hoogvlieger gaat worden, volgens ingewijden, Welcome To The Future.

De mix-cd die hij heeft geleverd is een heerlijke mix van bijzondere misschien wat excentrieke tracks die je op verschillende manieren kunt luisteren. We hebben hem diverse malen geluisterd en iedere keer hoor je weer iets anders. Boris Werner neemt je van een chille tempo mee naar de toegankelijke technosound. Het begint bij het minimale ‘Kawaba’ met duistere Japanse teksten. De track ‘Brainows’ in de Lauhaus & Boris Werner remix komt heerlijk binnen in je hoofd. Sluit je ogen en je gaat lichtjes dansen. Geleidelijk komt er steeds meer sound en vocalen in de tracks met diepe baselines. Als de Boris Werner is aangekomen bij ‘Baby Keep It Up’ zit het ware festival gevoel er helemaal in. Vanaf dit moment komt er weinig bijzonders boven. De mix is één grote climax maar dat had Boris Werner met één nummer moeten versterken. Dat is niet helemaal gelukt.

Voor de festival bezoekers die afgedruipt zijn is het een mooie aanvulling op de verregende dag. Maar ook voor liefhebbers van lekker chille en technosound. (7/10)

{slide=Tracklist Welcome to the Future 2010 – Mixed by Boris Werner}

1. Mathias Kaden feat. Tomomi Ukumori – Kawaba (Dj Koze’s Kosi-San Remix)
2. Pupkulies & Rebecca – Hold Me Tight (Shaun Reeves & Guti Remix)
3. Duijn & Douglas – Zuidwest
4. Ray Okpara – Brainows feat. Nikki (Lauhaus & Boris Werner Remix)
5. Jesse Rose – You Know It
6. Efdé – Call Me Cool
7. Luna City Express – Time & Space (Martinez Remix)
8. Olene Kadar feat. D-Low – Baby Keep It Up
9. Tom Trago – 200 B.C.
10. Wouter de Moor & Gideon Bouwens – We Don’t Know
11. Triple X – Feel The Same (DJ Sneak Dub)
12. Tom Ruijg – I Am Somebody
13. Guillaume & The Coutu Dumonts – Hélicoptère
14. Tom Trago – Lost In The Streets Of NYC (Boris Werner Remix)
{/slide}

Label: Cloud9 | EAN: 8717825536981 | Genre: house, minimal, techhouse

{slide=Links}
Boris Werner
Welcome To The Future Festival
{/slide}

{slide=Kopen & Luisteren}
Welcome To The Future..
Welcome To The Future mixed by Boris Werner
{/slide}

Deel: