Het was een druk weekend voor de festivalgangers. Naast [[Lowlands]], [[Decibel]], [[Lakedance]] en strandfestival [[Zand]], vond voor de derde keer in Tilburg de [[Dancetour Tilburg]] plaats. Afgelopen zondag was het alleen niet zoals de afgelopen keren in het centrum van de stad, maar in het [[Leijpark]], waar ook altijd het [[Festival Mundial]] gehouden wordt. Tijdens deze hete zomerse dag konden jong en oud genieten van de beats van de bekende DJ’s die Dancetour ook dit jaar weer naar Tilburg had weten te halen.

Zo trapte [[Johnstar]] het festival om één uur in de middag af, om het stokje vervolgens over te geven aan [[Mick ‘n Steve]]. [[R3hab]], [[Laidback Luke]], [[Dada Life]] om de dag tussen half negen en tien te laten eindigen met [[Sunnery James]] en [[Ryan Marciano]]. Het publiek vond het prachtig en ging los bij iedere dreun en iedere beat die uit de luidsprekers schalde, en je via het festivalterrein door je tenen naar je hoofd voelde bonken. Een vierde editie, volgend jaar, zit er dan als het aan de bezoekers van het dance festijn ligt, ook zeker weer in.

2 September is de laatste Dancetour van dit jaar, dit maal in Doetinchem op het Simonsplein.


Foto’s (c) 2010 Freddie de Roeck

Deel: