{jcomments off}

Aquabest was voor de 2e keer dit jaar de locatie van [[Lakedance]]. De vorige editie was op 26 juni. Het was een druk weekend met o.a. Decibel, Zomerkriebels en LowLands. Maar dat mocht het bezoekersaantal en de sfeer op Lakedance niet drukken. Ongeveer 12.000 bezoekers gingen uit hun dak in 4 verschillende area’s. Het weer was perfect, heerlijk. De organisatie mag zich gelukkig prijzen met de gemoedelijke Brabantse sfeer. Er waren niet tot nauwelijks wachtrijen bij de bars en food courts. Was men moe of wilde men chillen kon dat bij de heerlijke lounge sets waar je in relaxte strandstoelen kon gaan liggen…

Defected in The House
Net als op 26 juni had Defected haar eigen area. Defected wordt gezien als ‘s wereld beste en meest exclusieve house concept. De area waar Defected plaats vond was een grote tent die deed denken aan een ballroomzaal. De DJ-booth was voorzien van een waterval.

Mensroom
Voor het publiek dat zich even wilde onttrekken aan de grote massa, kon men terecht in het aan het water gelegen Mensroom. Rustige dancemuziek in een sfeer die deed denken aan die van een gezellige kroeg.

Mainstage
Dit podium werd betreden door gerenommeerde DJs als Hardwell en Afrojack. Deze laatste wist het publiek in de juiste stemming te krijgen door zijn opzwepende muziek maar ook zeker door zijn wisselwerking met MC Lady Bee.

{slide=Line-up:}MAINSTAGE
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
HARDWELL
QUINTINO FT. MITCH CROWN
AFROJACK
JORDY LISHIOUS
GROOVENATICS
BJORN WOLF
LADY BEE

DEFECTED
DENNIS FERRER
COPYRIGHT
RIVA STARR
DAVID PENN
SIMON DUNMORE
BAGGI BEGOVIC
SHOVELL LIVE

MINIMUM
2000 AND ONE
BART SKILS
NAKADIA
ILLE BITCH
KABALE UND LIEBE
JAIMER VINCENTIE
LADY BLIZZ

MENSROOM
N.U.D.E.
DENN THE MAN
PLAATSTAAL
SPRFRESH
JASPER DE VLAM
‘N’ATTY{/slide}

Conclusie
Voor diegene die de massale dancefeesten willen mijden, maar wel op zoek zijn naar een goed georganiseerd event met een diverse line-up, is Lakedance een aanrader. Een mooie locatie, een goede sfeer, niet te druk en fijne muziek! Lakedance See You Next Year…{jcomments on}

Deel: