Het blijft rommelen in huize Borsato. Na [[the Entertainment group]]is een tweede bedrijf van [[Marco Borsato]] failliet gegaan. [[Lab Venture]] verkeerde al langere tijd in financiële moeilijkheden, en donderdag werd het bedrijf door de curator bankroet verklaard. Lab Venture was een zusterbedrijf van The Entertainment Group, dat in september ten onder ging. Borsato was samen met onder anderen Ajax-directeur [[Rik van den Boog]] en Veronica-directeur [[Unico Glorie]] eigenaar.

De fiscus richtte vorig jaar al zijn pijlen op Lab Venture, omdat er sterke vermoedens van faillissementsfraude waren. Het bedrijf zou kleine mediabedrijven vlak voor hun faillissement doorverkopen aan een bakkerijmachinefabriek in Nijverdal. De zanger startte na het faillissement van The Entertainment Group, dat tevens zijn management en boekingen regelde, een eigen bedrijf genaamd [[Musica E Bookings]]. Of dat bedrijf wel uit de rode cijfers blijft is natuurlijk de grote vraag.

Deel: