Waylon is zaterdag naar eigen zeggen door het oog van de naald gekropen. De zanger werd met zijn band in een helikopter van Concert at Sea in Zeeland naar de TMF Awards in Enschede gevlogen om een prijs in ontvangst te nemen. Diezelfde helikopter stortte zondag neer, waarbij vier inzittenden om het leven kwamen.

“Toen ik het bericht hoorde en het nummer op de staart zag, drong het wel even tot me door”, vertelde een aangeslagen Waylon in het TMF-programma ‘Kijk dit nou’. “Je weet natuurlijk niet waar het aan heeft gelegen. Als het een stuurfout was, dan is het wat anders. Maar als het aan het toestel heeft gelegen, zijn we aan de dood ontsnapt.” Hij weet niet of de piloot die hen heeft vervoerd een van de slachtoffers is.

De zanger vertelt dat hij zondag een optreden met zijn band had, toen werd bevestigd dat het om dezelfde helikopter ging. “We hebben wel even met elkaar gezeten. We zijn door het oog van de naald gekropen.”

Deel: