[[Victoria Beckham]] laat de reünie van de [[Spice Girls]] mogelijk aan zich voorbijgaan. Ondanks dat de meiden erg enthousiast zijn en proberen Posh aan boord te krijgen, denk Victoria met nostalgie terug aan die goede oude tijd, en is verder gegaan. Victoria Beckham stort zich tegenwoordig in de mode. [[Melanie Brown]], [[Melanie Chisholm]], [[Emma Bunton]] en [[Geri Halliwell]] zouden een aantal weken geleden hebben gedineerd om de plannen te bespreken. Hun comeback bestaat volgens Daily Mirror uit een nieuw studioalbum, een dvd, merchandising en een tournee.

De comeback staat gepland na de musical over de meidengroep. Wanneer ‘Viva Forever’ op de planken verschijnt, is nog niet bekend. De Spice Girls waren in de jaren negentig zeer populair, ruim 55 miljoen cd’s gingen over de toonbank. De dames kwamen in 2007 al bij elkaar voor een reünie, het eerste optreden was in 38 seconden uitverkocht.

Deel: