MindparkVoor een pre-release heeft [[Mindpark]] gekozen voor Podiumcafé [[Plein 79]] te ‘s-Hertogenbosch. Leuke extra is dat alle bezoekers een download link kregen om het later dit jaar te verschijnen debuut album van Mindpark te downloaden.

Is het de moeite waard om het debuut album te kopen of te downloaden via [[iTunes]]? Ja dat is het zeker. Ik stond versteld van alles wat ik te horen kreeg. Hoe valt Mindpark te omschrijven. We kunnen ze niet in een hokje stoppen. Mindpark gebruikt veel invloeden uit alle Een exclusieve preview release van het later in het jaar te verschijnen debuut album van Mindpark. Alleen bezoekers van het optreden kunnen na afloop van het optreden het album downloaden.

Mindpark bestaat uit 3 Nederlanders en een Belg. De ingredienten voor Mindpark zijn gitaren, drums, electronica, piano. De drummer heeft jazz invloeden, de gitarist die opgroeide in de Belgische [[dEUS]] generatie, een bassist die houdt van hooks en een songwriter die ook componeert voor experimentele dansvoorstellingen zijn de invloeden.

Mindpark neemt je mee op een avontuur. Mindpark neemt je mee in alle uithoeken van de muziek, rustig maar ook weer scheurend. Mindpark wordt omschreven door [[3voor12]] als één van de meest veelbelovende opkomende bands van [[Den Bosch]].

Deel: