Zaterdag 28 augustus vindt [[Beatstad]] 2010 plaats. De grote afsluiter van het festival is dit jaar [[Anouk]]. De Haagse rockzangeres is niet de enige grote naam die vandaag bekend is gemaakt tijdens de persconferentie: [[Waylon]], [[Caro Emerald]] en ook [[DI-RECT]] treden op tijdens het festival. De opening komt voor rekening van het Haagse jonge talent [[ReBelle]]. “Al jaren wordt er geroepen dat Anouk naar Den Haag moet komen. Dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren! We zijn er erg trots op haar te verwelkomen op het Beatstad Festival,” aldus Arwin Touw, organisator van Beatstad.

Voor de leden van DI-RECT is het niet de eerste keer dat zij op Beatstad staan. Al twee keer eerder betraden ze het imposante podium van het festival; echter nog nooit in deze nieuwe bezetting en met hun nieuwe geluid. Waylon en Caro Emerald komen dan wel niet uit Den Haag, zij zijn echter zeker niet minder welkom. Beide artiesten zitten in een stroomversnelling en zijn niet meer weg te slaan uit de Nederlandse muziekscene. Caro Emerald verkocht van haar debuutalbum al meer dan 50.000 exemplaren en behaalde hiermee een platina status. Waylon stond onlangs nog in het voorprogramma van [[Whitney Houston]]. Ook dit jaar zet Beatstad Festival zich in voor [[War Child]]. Vorig jaar werd de aftrap gegeven voor Den Haag War Child City, dit jaar verzorgt Beatstad de afsluiting van dit inspirerende jaar. Van elk verkocht ticket wordt €1,- gedoneerd aan War Child.

Deel: