[[Mojo]] Concerts heeft vandaag bekend gemaakt dat de [[Steve Miller band]] een concert zal geven op maandag 18 oktober in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Het is voor het eerst sinds 25 jaar dat de band Europa aandoet voor een reeks concerten, het optreden in de HMH zal het laatste concert zijn van deze tournee. De band heeft, voor zover bekend, nog niet eerder op een Nederlands podium gestaan. In 1967 besloot Steve Miller om zijn eigen band op te richten. Hits als “The Joker”, “Abacadabra”, en “Fly Like An Eagle” waren het resultaat. De Steve Miller band verkocht de afgelopen 40 jaar meer dan 30 miljoen albums. Hun nieuwste, getiteld “Bingo!”, zal zo rond half juni uitkomen. “Bingo!” is het eerste album sinds 17 jaar. De voorverkoop voor dit enige en unieke concert zal aanstaande zaterdag 1 mei van start gaan.

Deel: