De Nederlandse zangeres [[Sugar Lee Hooper]] is deze morgen in het ziekenhuis in Den Haag overleden. Marja van der Toorn, die onder de naam Sugar Lee Hooper bekend raakte door haar extravagante kledingstijl, kale hoofd en fors postuur, raakte vorige week in coma, nadat ze op 62-jarige leeftijd haar heup brak na een val van haar scootmobiel. Hooper kreeg op de operatietafel een hartaanval en liep daardoor zuurstofgebrek op. Hooper begon haar muziekcarrière als drumster bij de Haagse Rock en Rollband [[The Crazy Rockers]], en had begin jaren ’90 enkele solo-hits met ‘De Wandelclub’, ‘Oh wat ben je mooi’ en ‘Hooperdepoep’. De switch van drumster naar solo-zangeres kwam nadat Hooper bij een val van het podium zeven jaar moest revalideren. Sugar Lee Hooper stopte met zingen in 2008, nadat een tumor in haar heup was gevonden. Wij van Maxazine wensen de nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Deel: