Drummer van de [[Foo Fighters]], [[Taylor Hawkins]], brengt een tweede solo-album uit, samen met zijn band [[The Coattail Riders]]. Na een jaar van touren met de Foo Fighters, had Taylor begin 2009 eindelijk tijd voor het maken van zijn nieuwe cd: “Halfway though, I just said f**ck it, I don’t care if the record ends up sounding like me having sex with my record collection, I’m just going to have fun with it.” Geïnspireerd door zijn klassieke rockhelden, wat terug te horen is in o.a. de 70s glam track, ‘Way Down,’ hardrock rave ‘Not Bad Luck’ en de Beatlesque ballad ‘Hell To Pay.’ Het album is opgenomen in de befaamde 606 Studio in Los Angeles (home-studio van The Foos), waarbij Taylor alle vocalen en drumpartijen voor zijn rekening neemt. Een aantal bevriende muzikanten speelt mee op dit album, waaronder Elliot Easton van [[The Cars]], [[Brian May]], [[Roger Taylor]] van [[Queen]] en natuurlijk bandmaatje [[Dave Grohl]]. Het album ‘Red Light Fever’ komt uit op 19 april 2010.

Deel: