De beroemde [[Abbey Road Studios]] in Londen gaan ondanks speculaties in de Britse pers niet verkocht worden. [[The Beatles]], de band die in de jaren 60 het grootste deel van hun albums daar opnamen maakten de studio’s plus het zebrapad welk op een van hun albumhoezen prijkte zeer beroemd. Hun voorlaatste album werd zelfs vernoemd naar de straat. Muziek concern EMI heeft een enorme schuld en er werd door veel mensen gedacht dat ze de studio’s zouden gaan verkopen om hun lasten wat te verlichten. “In de zomer van 2009 hebben we inderdaad een bod voor Abbey Road binnengekregen van meer dan 30 miljoen pond (34 miljoen euro), maar dat werd verworpen omdat we geloven dat Abbey Road in handen van EMI moet blijven”, zegt het Britse label. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat de legendarische studio’s een doorstart gaan maken.

Deel: