In Engeland staan ze bekend om te wedden op alles wat los en vast zit. Zelfs op vriendschappen en ruzies, want de bookmakers hebben nu weddenschappen geopend op een eventuele come-back van de pas geleden met ruzie uit elkaar gegane broers Liam en [[Noel Gallagher]]. Volgens [[Liam Gallagher]] is het uitgesloten dat hij ooit nog met zijn broer op het podium verschijnt, maar tijdens de NME-awards is de band genomineerd voor een award, en het gokken is begonnen.

Volgens de bookmakers is het een kans van 4 op 5 dat Liam de prijs alleen komt ophalen, 6/5 dat alleen Noel komt, 4 tegen 1 dat [[Oasis]] nog in 2010 een reünie aankondigt, en 5 tegen 1 dat de broers samen een award gaan ophalen tijdens de prijsuitreiking. Als klapper op de vuurpijl hebben de bookies 8 tegen 1 ingezet dat de Gallaghers samen zelf gaan optreden tijdens de NME-awards. Het blijft gokken zullen we maar zeggen.

Deel: