Jouw favoriete artiest van 2009:
– Michael Jackson. De laatste singel, This is It, is subliem. 2009 Zal nooit worden vergeten door het onverwachte overlijden van de popster.

De doorbraak van 2009:
– Ralf: Click-Clack. De winnaar van het Junior songfestival heeft zichzelf op de kaart gezet. En treed op in diverse programma’s. Daarnaast vindt ik 2009 DE doorbraak van de nieuwe K3. Na een serie van hun talentenjacht K2 zoekt K3, waar ze de nieuwe zangeres Josje vonden, bleken de cd’s niet aan te slepen, en ook de kaartjes voor hun shows zijn al ruim van te voren uitverkocht.

Beste CD van 2009:
– Frans Bauer – Voor elke dag. Verrast om vernieuwend terug te komen met een nieuwe CD. Met nummers geschreven door o.a Guus Meeuwis. Frans heeft in 2009 na enkele jaren opnieuw een fantastische solo cd uitgebracht.

Beste single van 2009:
– Kane: No Surrender.

Beste concert van 2009:
– Dat was toch zonder blikken of blozen Live38 XXL in de Jaarbeurs in Utrecht. Nederlands top stond daar samen op het podium, van Jan Smit tot Guus Meeuwis naar Marco Borsato.

Marco Borsato @ Live38 XXL. Copyright 2009 Jeroen Muller

Deel: