Een volledig uitverkochte tour door heel Nederland was afgelopen week de bekroning van een prachtig half jaar voor [[Laura Jansen]]. Komend voorjaar zal ze terugkomen naar Nederland voor een nieuwe reeks shows. Ditmaal met haar volledige band. Met haar innemende persoonlijkheid, kristalheldere stem en onverbloemde muzikaliteit stapte ze tijdens haar bliksembezoek aan Nederland vele huiskamers en muziekharten in met haar vertolking van haar debuutsingle ‘Single Girls’ in het Tv-programma [[De Wereld Draait Door]]. Haar debuutplaat ‘Bells’ kwam daarna op 12 binnen in de Nederlandse albumlijsten, en de vertolking van [[Kings of Leon]]’s ‘Use Somebody’ zorgde vervolgens voor de doorbraak naar een breed publiek. Na in november een maand lang door Europa getoerd te hebben met de Amerikaanse singer/songwriter William Fitzsimmons, wist Laura afgelopen week ook ons land te veroveren tijdens haar eerste, meteen volledig uitverkochte solo tour langs 7 steden. In het voorjaar van 2010 zal Laura terug te zien zijn op de Nederlandse podia, ditmaal ondersteund door een complete band. De zangeres speelt tevens op 16 januari op het [[Noorderslag]] festival in Groningen.

Deel: