[[Lily Allen]] weet niet wat ze wil. Eerst schreeuwt ze wereldwijd dat ze gaat stoppen met zingen, daarna wil ze actrice worden, wil ze weer doorgaan met zingen en wil ze er twee jaar tussenuit, nu is ze weer zo enthousiast over een country-nummer dat ze dolgraag een country-CD wil uitbrengen. De zangeres is helemaal wild van ‘Raising sand’ van [[Robert Plant]] en [[Alison Krauss]], en heeft diens producer [[Joseph ‘T-Bone’ Burnett]] gevraagd de CD te willen produceren. Allen kan niet ophouden over Burnett: “Ik hou van de hele folky en bluegrass sound van country muziek. Ik zou graag een country-album willen maken. Ik zie mezelf wel een album maken met T-Bone Burnett, een mix van Britse pop en country muziek zou geweldig zijn.” Mocht de samenwerking tot stand komen, moet Burnett toch echt naar Engeland reizen, omdat Allen de Verenigde Staten nog niet inkomt, na een arrestatie wegens het aanvallen van een fotograaf in 2007. Waar hebben we dat recentelijk eerder gehoord?

Deel: