[[Drive like Maria zanger]] Bjorn Awouters heeft afgelopen weekend enkele gebroken ribben opgelopen bij een vechtpartij met voormalig Drive like Maria bassist Marco Simoni. De band doet er alles aan om de geplande optredens in december door te laten gaan maar het is zeker dat Bjorn bij de shows a.s. vrijdag en zaterdag in de Melkweg en Tivoli nog niet in staat zal zijn om te drummen. Hoewel sommigen Drive like Maria de afgelopen tijd al met verschillende drummers aan het werk hebben gezien (Joeri Rook, Arnout Hellofs, Guido Elshof) heeft de band speciaal voor de laatste shows van het jaar een Amerikaanse vriend, drummer bij de New Yorkse band ‘The States’, Joe ‘The Beast from Brooklyn’ Stroll uitgenodigd om mee te doen. Met Joe zal de band zich deze week voorbereiden op een aangepaste show die voor Bjorn fysiek haalbaar is.

Deel: