Velen zagen het al niet zitten, maar nu heeft [[Ron Wood]] zelf ook ingezien dat zijn relatie met de 42 jaar jongere Ekatarina Ivanova niet zo is als hoort te zijn. De 62-jarige Britse gitarist van de [[Rolling Stones]] heeft de relatie met de 20-jarige Russische dan ook beëindigd. Wood, die in juli scheidde van zijn inmiddels ex-vrouw Jo, werd vorige week nog gearresteerd wegens de zoveelste huiselijke ruzie, en de aanklacht door Ekatarina was waarschijnlijk de spreekwoordelijke druppel. Wood en Ivanova hadden een stormachtige relatie tijdens het huwelijk van Ron en Jo, maar na de scheiding ging het snel bergafwaarts. Ook de aanhoudelijke eisen van de Russische om een 3 miljoen pond kostend buitenhuis op haar naam te laten zetten als bewijs van zijn liefde voor haar, hebben de rocker klaarblijkelijk aan het denken gezet.

Deel: