Donderdagavond belooft voor [[Lisa Lois]] een spannende avond te worden, niet alleen omdat het een van de eerste keren is dat ze met haar nieuwe band optreedt, maar ook omdat ze die avond als allereerste afgestudeerde artiest haar diploma van de [[Herman Brood]] Academie in ontvangst mag nemen. De Herman Brood Academie in Utrecht bestaat sinds 2006 en is een breed georiënteerde MBO-opleiding popmuziek. Er zijn diverse disciplines: zang, (bas)gitaar, drums, toetsen, rap, urban/dance producing en podiumtechniek. Docenten, die zelf werkzaam zijn in de praktijk (o.a. Ivo Severijns ([[Kane]]), Bram van de Berg ([[Krezip]]), Marcel van As (Copark), Kubus, de [[Fakkelbrigade]] en vele anderen) begeleiden de studenten bij hun ontwikkeling tot zelfstandige ondernemers in de popmuziekindustrie.

Lisa Lois, de zangeres die vorige week haar debuutalbum ‘Smoke’ heeft uitgebracht, geeft op donderdag 10 december haar album release concert in Tivoli Oudegracht in Utrecht. Zij zal daar samen met haar nieuwe band haar album ‘Smoke’ live ten gehore brengen. ‘Smoke’ is een soulful album geworden met bijdragen van songwriters als Toby Gad ([[Beyoncé]],[[ Shakira]], [[Fergie]]), Pixie Lott (‘Mama Do’), Jessica Cornish (‘Party In The U.S.A’) en Phil Thornalley ([[Natalie Imbruglia]], [[Bryan Adams]]).

Deel: