Zangeres [[Mariah Carey]] is veeleisend gebleken toen ze acte de présence gaf in een Londens winkelcentrum. De diva had op haar verlanglijstje maar liefst 20 witte katjes en 100 witte duiven gezet, als eis om te komen. Ook wilde Carey een confettiregen in de vorm van vlinders en een rode loper en 80 bodyguards waneer ze zou uitstappen uit de [[Rolls Royce]]. De Amerikaanse werd uitgenodigd voor een promotiestunt in het winkelcomplex Westfield in Londen. “We hebben echt ons stinkende best gedaan om het Carey naar haar zin te maken. We hebben zelfs op haar vraag zes keer het model van wagen veranderd omdat ze uiteindelijk een Rolls Roce wil. 100 Witte duiven waren niet het probleem om te regelen, maar 20 witte katten haal je niet zomaar ergens vandaan. Daarbij is de Westfield verboden terrein voor dieren en die regel geldt voor iedereen die naar het winkelcentrum komt”, aldus de organisatie, die gesteund door de Engelse dienst Gezondheid en Veiligheid, van de dieren afzag. Carey zelf houdt vol niet veeleisend te zijn en absoluut geen diva-gedrag te vertonen.

Deel: