De zanger [[Bill Kaulitz]] van [[Tokio Hotel]] mag blij zijn dat hij nog leeft. Vorige week reed hij met zijn Audi Q4 door de Duitse straten en kwam terecht in een zwaar auto-ongeluk. Hij vertelde dat hij onderweg naar Berlijn was. “Ik ben van orgine een rustige bestuurder en overtreed nooit de regels en heb nog nooit een aanrijding gehad”. “Opeens wisselde een automobilist van rijbaan zonder richting aan te geven”. In een poging om een ongeluk te voorkomen verloor de zanger de controle over zijn auto. Uiteindelijk kwam hij tegen de vangrails tot stilstand waarna hij ongedeerd zijn auto kon verlaten. Hij denkt nog regelmatig terug aan het ongeluk en vertelde dat hij blij is dat hij zo’n degelijke auto heeft. ”Met een andere auto had het zomaar anders af kunnen lopen” vervolgde hij. De dag erna kon hij samen met zijn band gelukkig een spetterend optreden verzorgen tijdens de MTV Awards in Berlijn.

Deel: