Wij geloven het pas als we de nieuwe CD horen, maar [[Robbie Wiliams]] heeft na afloop van het benefietconcert waarbij hij voor het eerst in jaren weer optrad met [[Take That]] bevestigd dat hij inmiddels de studio al is ingedoken met zijn oude bandmaatjes. “De bal is aan het rollen voor een nieuw album van Take That met mij erbij. Het was zalig om weer met de jongens op het podium te staan”, verklaarde Williams in de Daily Mirror. Fans hoopten bij het concert voor kinderen in nood op een volwaardig optreden van Take That, maar Williams vergezelde de band pas bij het slotnummer ‘Hey Jude’. Het concert was georganiseerd door [[Gary Barlow]], die tijdens het slotnummer arm in arm stond met Williams, iets wat tien jaar lang niet had gekund, vanwege de eerdere ruzie tussen de twee. Het uitbrengen van de CD zal nog wel wat voeten in aarde hebben, aangezien Take That en Williams beiden een andere platenmaatschappij hebben.

Deel: