Zangeres [[Mariah Carey]] kan zich goed vinden in de situatie van de mishandelde [[Rihanna]]. De zangeres was zelf namelijk ook slachtoffer van emotioneel misbruik. De nare tijden maakte Carey mee tijdens haar huwelijk met platenbaas [[Tommy Mottola]]. “Ik leefde toen afgezonderd. Ik mocht niet vaak het huis uit, dus ik kan me voorstellen waar Rihanna doorheen is gegaan”, aldus de zangeres. “Ik voelde me opgesloten”, vertelt Carey over haar ongelukkige periode. “Het was extra moeilijk omdat er niet alleen sprake was van een huwelijk, maar ook een zakelijke relatie.” Carey trouwde in 1993 met de twintig jaar oudere Tommy Mottola, de man die haar groot had gemaakt als popster. Het huwelijk hield vijf jaar stand. Carey stapte vorig jaar met de 29-jarige Nick Cannon in het huwelijksbootje.

Deel: