Gisteren heeft de Maastrichtse rockband [[The Mad Trist]] een handtekening gezet onder een contract bij platenmaatschappij [[PIAS]] en publisher [[Chrysalis]] Songs Benelux. Het debuutalbum “Pay The Piper” zal op 22 januari 2010 verschijnen. De Maastrichtenaren namen dit jaar samen met producer Torre Florim ([[De Staat]]) op verschillende locaties ruim de tijd om de opnames van het album te voltooien. Daarnaast deed de band veel steden aan tijdens het rondreizende festival Popronde. Afgelopen maand zette de band ook al haar handtekening onder een contract bij boekingsbureau Friendly Fire. Een clubtour zal worden gepland voor het eerste deel van 2010. Volgens een woordvoerder van platenmaatschappij PIAS was er al vanaf het eerste contact tussen PIAS en The Mad Trist een goede klik. De combinatie PIAS en The Mad Trist was daarom al snel heel een logische keuze.

Deel: