Zangeres [[Madonna]] heeft [[Disneyland]] naar Malawi gebracht. Madonna vloog met haar vier kinderen, waaronder de geadopteerde David en Mercy, naar het geboorteland van haar twee vierjarige koters, en nam zoveel speelgoed, luchtkastelen en andere fun-artikelen mee dat de inwoners in de buurt van haar apartement het vonden lijken op het beroemde pretpark. In Malawi opende de ster de ‘Raising Malawi Academy’, een school om ook meisjes een kans te geven in het Afrikaanse land. Daarnaast bracht ze met de kinderen een bezoekje aan hun biologische ouders, omdat de 51-jarige zangeres vindt dat ook die een rol moeten hebben in het leven van de geadopteerde kinderen. Mede daarom stimuleert ze dat haar kinderen de lokale taal in de geboortestreek, het Chichewa, leren, om ook in hun thuisland uit de voeten te kunnen.

Deel: