Drie jaar geleden bracht singer-songwriter [[Julian Thomas]] zijn debuutalbum uit welke onder andere leidde tot een [[Edison]] nominatie, gastoptredens tijdens ´[[Symphonica in Rosso]]´ en een theatertour met [[Trijntje Oosterhuis]]. Afgelopen seizoen stond hij bijna vijftig keer in het theater met ´Motel Westcoast’. Dit najaar gaat hij het helemaal in zijn eentje doen met zijn eigen band tijdens zijn allereerste theatertour.

De Tilburger zal uiteraard veel nummers gaan spelen uit zijn eigen repertoire, waaronder ook de singles ‘The Sun Is Shining’ en ‘Call You’. Pure liedjes die balanceren op de snijvlakken van soul, jazz en goedgemaakte popmuziek. Daarnaast heeft Julian een aantal nummers uitgekozen van artiesten die hem buitengewoon hebben geïnspireerd. Dat was geen gemakkelijke keuze voor de muziekliefhebber: “Elke 22 minuten sprong er weer een nieuwe titel door mijn hoofd waarvan ik dacht: Hoe is het mogelijk dat ik die over het hoofd zag? Er zijn zoveel geweldige liedjes die dichtbij me staan.”

Zo raakte Julian opnieuw volledig in de ban van het nummer ‘Man In The Mirror’ van [[Michael Jackson]]. Anderhalve week geleden nam hij hiervan een filmpje op en zette deze op zijn [http://www.youtube.com/watch?v=] en [[Hyves]]. ’35 Some Months’ is het meeste recente album van Julian Thomas. ‘[[De Wereld Draait Door]]’ is fan en nodigde Julian uit in hun programma, waarin hij liet zien dat het hebben van één hand geen beperking is voor indrukwekkend pianospel en pure liedjes vol overtuigingskracht.

Deel: