25 jaar na de oprichting van de eerste [[Centerfold]] is het dan zover: Centerfold is terug! De nieuwe formatie, bestaande uit Melissa, Samantha en Rachel, werkte de afgelopen tijd in het diepste geheim aan een nieuw album, samen met niemand minder dan de producer van o.a. George Michael in de studio in Londen. De allereerste single

Het nieuwe Centerfold bestaat uit de half-Egyptische Melissa (25), de donkerblonde Nederlandse Samantha (22) en de Zuid-Amerikaanse Rachel (25). Met hun bloedmooie verschijningen en hun uitstekende zangkwaliteiten doen zij in geen enkel opzicht onder voor het oorspronkelijke trio: Rowan Moore, Cecilia de la Rie en [[Laura Fygi]]. Deze dames scoorden wereldwijd hits met liedjes als ‘Dictator’ en de [[Golden Earring]]-klassieker ‘Radar Love’.

Tegelijkertijd met de lancering van hun debuutsingle ‘Pump it up’, stonden ze destijds naakt in het mannenblad [[Playboy]]. Of de lancering van

Deel: