Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Scooter in Ziggo Dome.

Concerttip maandag 23 mei: Scooter in Ziggo Dome

Scooter werd in 1993 opgericht in Hamburg, Duitsland. De band bestaat tegenwoordig uit frontman H.P. Baxxter, Michael Simon en Sebastian Schilde. Scooter behaalde succes na succes: zo verkochten ze in de afgelopen 27 jaar meer dan 30 miljoen platen, behaalden ze maar liefst 23 keer de top 10 en hebben ze 80+ gouden en platina-awards op hun naam staan.

In Nederland is de dance-act vooral bekend geworden met singles als ‘Hyper Hyper’, ‘Move Your Ass’ en ‘How Much Is the Fish’. Ook maakte de band de titelsong ‘Friends Turbo’ voor de Duitse versie van de succesvolle Nederlandse film ‘New Kids Nitro’.

In 2018 vierde de techno-legende nog zijn 25-jarige bestaan met het Greatest Hits-album ‘100% Scooter – 25 Years Wild & Wicked’ en een jubileumtour. Tijdens deze tour kwam Scooter voor het eerst met een eigen show naar Nederland; met twee uitverkochte concerten in AFAS Live in Amsterdam wist Scooter te bewijzen hoe je eine Party macht.

Deel: