Op donderdag 17 maart brengt Het Concertgebouw in samenwerking met muziekplatform Legacy of Music en radiostation Sublime een eerbetoon aan één van de meest invloedrijke en innovatieve groepen uit de hiphopgeschiedenis: A Tribe Called Quest. Met een concert, fototentoonstelling, panelgesprek, live-uitzending en afterparty staat Het Concertgebouw die dag helemaal in het teken van de roemruchte hiphopformatie.

Tijdens het concert in de Grote Zaal staat het Re:Freshed Orchestra samen met Pete Philly, Maikal X, MC Melodee, Kris Berry, Raymzter, Skate the Great en Brainpower op het podium. De fototentoonstelling in de foyer bevat foto’s van de vroege jaren van A Tribe Called Quest in New York. Het panelgesprek met hiphopkenners Saul van Stapele, Thomas Heerma van Voss en dj Turne gaat over de invloed van A Tribe Called Quest en in de live-uitzending van Sublime ontvangt presentator Francis Broekhuijsen artiesten en andere ATCQ-liefhebbers.

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor Tribute to A Tribe Called Quest in Het Concertgebouw op donderdag 17 maart. Het event begint om 20.15 uur.

Deel: