Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: OG3NE in Theater de Stoep.

Concerttip zaterdag 21 september: OG3NE in Theater de Stoep

In het seizoen 2019/2020 keren de dames van OG3NE terug in het theater met hun gloednieuwe ‘SWEET HARMONY TOUR’. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.

In de decembermaand geeft OG3NE 10 sprookjesachtige kerstconcerten OG3NE ‘A Magical Chrsitmas in Concert’ in het Kurhaus in Scheveningen. Ook alle beschikbare tickets voor deze concertreeks waren binnen no-time uitverkocht. In het najaar 2019, op veler verzoek terug in het theater; de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band in 60 theaters met de ‘SWEET HARMONY TOUR’.

Deel: