Het Rock Alive Festival is binnen de Benelux uniek in zijn soort. Het is namelijk het enige volledig christelijke rockfestival hierbinnen. Door deze bijzondere formule, gecombineerd met het hoge niveau van de internationale keur aan artiesten en acts, de prachtige nieuwe festivallocatie en de verrassende programmering blijft het Rock Alive Festival zich onderscheiden en aantrekkelijk voor velen. Kenmerkend voor het festival is de duidelijke christelijke identiteit van de artiesten, de gezellige en ongedwongen sfeer, en de diversiteit in de aangeboden muziek. Voor elk wat wils. Het is dan ook zeker niet vreemd dat dit bezoekers trekt van allerlei pluimage.

Er wacht Harderwijk een toeloop van rockfans. Vele honderden liefhebbers van rock en metal uit binnen- en buitenland zijn op zaterdag 14 april 2018 van de partij bij de derde editie van het christelijke indoor rock en metal festival Rock Alive, dat plaatsvindt in de Estrado.

Eén dag lang de beste en hardste rock uit binnen- en buitenland. Rock Alive heeft een enorm gevarieerd programma voor de echte rockliefhebber. Rock Alive wil de aankomende jaren een festival van naam opbouwen en zal de aankomende jaren het enige christelijke nazomer rockfestival zijn.

Dat het festival nu al in de belangstelling staat van vele grote bands is al duidelijk te zien aan de exclusieve shows die de organisatie heeft binnengehaald. En met de line-up van de derde editie laat Rock Alive zich ook zeker van zijn beste kant zien.

Op de Mainstage staan op dit moment: Deliverance (USA) (eerste NL-show!), War of Ages (USA) (exclusieve NL-show!), Waiting for Ravens (USA) (eerste NL-show!), Relesser (USA) (eerste NL-show!), Slechtvalk, Hypersonic (IT), Dark Sky (DE), Freakings (CH), Moonradio en Low Estates (BE).

Op de Sidestage spelen: Deliverance (USA), Leroy Hamp (USA) (Zanger War of Agesr), Paul Roraback (USA) (eerste NL-show!), Premnath, Waiting for Ravens (USA) (akoestische show), Relesser (USA) (akoestische show) en Moonradio (akoestische show), totaal spelen er meer dan 10 bands op de derde editie van Rock Alive.

Er zijn nog kaarten voor Rock Alive verkrijgbaar. Het festival vindt plaats op zaterdag 14 april 2018 12.00 uur in Estrado in Harderwijk.

Deel: