Op Valentijnsdag 2024 verscheen het zesde album van Douwe Bob: ‘Where Did All The Cool Kids Go?’. De uitgebrachte singles ‘This World Is Our Home’ en ‘Nothing To Lose’ zijn niet meer weg te denken van de radio. En nu kondigt Douwe Bob een speciale show in Amsterdam aan.

Elk concert van Douwe Bob is anders, zo verrast hij het publiek graag met spontane acties. Met vele festivals op de agenda en in het najaar nog een album tour kunnen de fans van Douwe Bob hem de komende tijd vaak live gaan bewonderen. Nu is er bekend gemaakt dat er als afsluiting van de ‘Where Did All The Cool Kids Go’ clubtour nog een speciale show in Amsterdam gegeven zal worden.

In de AFAS Live zal Douwe Bob een speciale ‘This World Is Our Home’ show geven. Deze show in de AFAS Live markeert niet alleen zijn langverwachte terugkeer naar de iconische locatie in Amsterdam, maar het dient ook als de  afsluiting van zijn succesvolle ‘Where Did All The Cool Kids Go’ clubtour. Tijdens de ‘This World Is Our Home’ show kunnen de bezoekers een apotheose verwachten van de hoogtepunten van de clubtour. Een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten, vele hits, songs van het nieuwe album, van de eerste vijf albums… Èn een aantal verrassingen!

Op vrijdag 16 mei 2025 staat Douwe Bob in de AFAS Live in Amsterdam met zijn speciale ‘This World Is Our Home’ show.

Deel: