Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Feuerengel @ TivoliVredenburg.

Concerttip vrijdag 19 april: Feuerengel @ TivoliVredenburg

Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van Feuerengel een flinke stap verder. Nadat Feuerengel in 1997 Rammstein voor het eerst had meegemaakt, wilde de heren niets anders dan deze shows vol met vuurwerk en special effects zelf neerzetten. Ze gaan zelfs zo ver dat Rammstein de band had uitgenodigd om een aantal nummers te spelen tijdens de uitreiking van hun dubbele platina en gouden plaat voor de albums ‘Sehnsucht’ en ‘Herzeleid’.

Maak je dus klaar voor een avond vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, explosieven en bovenal de perfect gecoverde wereldhits van één van de meest spraakmakende bands allertijden. “De band mag zich met recht de beste Rammstein cover act noemen”, aldus Lords of Metal. Feuerengel zal met verve TivoliVredenburg in vuur en vlam zetten. Zowel letterlijk als figuurlijk!

Deel: