Het is weer tijd om je dansschoenen aan te trekken en je stembanden te smeren, want ‘Het Schlagerfestival’ staat weer voor de deur! Op zaterdag 29 maart, zondag 30 maart en zaterdag 5 april 2025 barst het feest los in de Trixxo Arena in Hasselt. Dit jaar belooft het festival weer een spektakel te worden met de beste Nederlandstalige levensliederen en een ongeëvenaarde sfeer.

We zijn verheugd om de eerste aangekondigde artiesten te presenteren, en wat voor namen zijn dat! Niemand minder dan Jan Smit, Laura Lynn en Willy Sommers zullen het podium betreden en je laten swingen op hun onweerstaanbare hits.

Jan Smit, de charismatische zanger uit Volendam, heeft met zijn aanstekelijke nummers en innemende persoonlijkheid de harten van velen veroverd. Met hits als ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Leef’ is hij een absolute publiekslieveling.

Laura Lynn, de ‘Koningin van de Vlaamse Schlager’, staat bekend om haar warme stem en aanstekelijke deuntjes. Haar hits zoals ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ en ‘Jij bent de mooiste’ zorgen gegarandeerd voor een feestelijke sfeer.

En last but not least, Willy Sommers, de levende legende van de Vlaamse muziekscene. Met klassiekers als ‘Als een leeuw in een kooi’ en ‘Laat de zon in je hart’ weet hij als geen ander hoe hij het publiek kan laten meezingen en dansen.

Deel: