Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lenny Kuhr @ TAQA Theater De Vest.

Concerttip dinsdag 30 januari: Lenny Kuhr @ TAQA Theater De Vest

Met haar meest recentelijke album simpelweg getiteld ‘Lenny Kuhr’ is Lenny Kuhr weer helemaal terug van eigenlijk nooit echt weggeweest. Op dit album naast eigen composities ook bijdragen van onder andere Stef Bos, Spinvis, Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna. Onlangs werd het album al integraal uitgevoerd in Paradiso met lovende recensies. Nu komt Lenny met haar vaste begeleiders naar De Amer om naast dit nieuwe werk natuurlijk ook de nummers uit haar grote veelzijdige en veelomvattende oeuvre te spelen.

Deel: