De drievoudig Grammy-winnende R&B hitmaker, NE-YO, heeft meer dan 20 miljoen albums verkocht. In 2005 maakte hij zijn debuut met het nummer ‘So Sick’, waarmee hij op nummer 1 stond in de Billboard Hot 100 en werd viervoudig platina gecertificeerd. NE-YO heeft intussen een verzameling aan hits op zijn naam staan, waaronder ‘Sexy Love’, ‘Closer’ en ‘Because Of You’.

Ongetwijfeld kom je zijn muziek tegen in de hitlijsten; solo of samen met wereldsterren als Pitbull, David Guetta, T-Pain of Flo Rida. Dit jaar bracht NE-YO nog verschillende singles uit, waaronder zijn meest recente ‘Link Up’.

Als je zijn eigen nummers al bewust (of onbewust) kan meezingen; NE-YO heeft als singer-songwriter meegeschreven aan verschillende tracks van andere artiesten. Zo schreef hij nummers als Rihanna’s ‘Unfaithful’, ‘Russian Roulette’ en ‘Take a Bow’, samen met Beyoncé haar breakup anthem ‘Irreplaceable’ en schreef nummers voor artiesten als Jennifer Hudson, Usher, Carrie Underwood en Celine Dion.

Na het overwelvende succes van zijn uitverkochte show in de 013 begin maart 2024, komt NE-YO enkele weken later naar Amsterdam. Op 24 maart 2024 verovert de Amerikaanse R&B-ster de Ziggo Dome en wordt hij vergezeld door special guest Mario. Het is 12 jaar geleden dat de zanger voor het laatst met een soloshow in Nederland optrad.

Niemand minder dan de Grammy-genomineerde singer-songwriter, acteur, danser en model Mario is de special guest van de avond. Het is niet gek dat hij het podium mag delen met NE-YO: ze hebben al een jarenlange connectie. Mario’s wereldhit ‘Let Me Love You’ uit 2004 is namelijk geschreven door NE-YO. Dit zwoele nummer laat ieders hart sneller kloppen.

Deel: