Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Extreme @ Huxleys Neue Welt.

Concerttip maandag 11 december: Extreme @ Huxleys Neue Welt

Gary Cherone, Nuno Bettencourt, Pat Badger en Kevin Figueiredo, ofwel Extreme! De band staat garant voor een avond vol onvoorspelbare, onbetwistbare en onbreekbare rock.

Van de onstuimige hardrock tot de die gaande ballads, Extreme slingert als een sloopkogel door hun muziek. Hits zoals ‘Play With Me’ en natuurlijk de geweldige ballad ‘More Than Words’ hebben zich genesteld in de popcultuur, van de cultserie ‘Bill & Ted’ tot het razend populaire ‘Stranger Things’. Met meer dan 10 miljoen verkochte platen en uitverkochte zalen over de hele wereld, blijft Extreme een kracht om rekening mee te houden.

Deel: